image


Grundutbildning 
Lash Perfect ögonfransförlängningskurser har hög kompetens och SEYF godkänd utbildning - tryggt för dig och dina kunder. 
. Möjlighet till 12 månaders räntefri avbetalning finns, ansök hos Medical Finans (www.medicalfinans.se).

För närvarande har vi: 
Grundutbildning i fransförlängning , Lash Lift, Volymfransar.

Grundutbildningen är precis som det står, en grund för alla andra utbildningarna, du får en gedigen utbildning som innehåller teori inom hygien, pincetthantering, forma olika ögon, problemlösning ect.

Våran grundutbildning är på 4 dagar och datumen i listan är alltid
dag 1. Dag 2 är dagen efter,
dag 3 efter två veckor,
dag 4 efter ca 4 månader. Vi startar kl:09:00 - 17:00 ca alla dagar

Då vi jobbar med människor så kan vissa avikelser förekomma, med du får reda på hur det är vid just ditt kurstillfälle i god tid.
Priser på våra grundutbildningar beror på vilket startkit du önskar, vi har tre olika storlekar. Oavsett vilket startkitt du köper får du samma utbildning.

Du får en gedigen utbildning som gör att du kan börja arbeta direkt. Utbildningen är uppdelad på 4 dagar. Du kan redan efter dag 1 börja arbeta och ta betalt för dina behandlingar, elevpriserna ska täcka dina omkostnader.

Dag 1
Grundutbildning
Teori
Designa olika ögon
Sjukdommar
Ögonformer
Kundanalys

Dag 2 

Problemlösning
Eftervård
Marknadsföring
Ekonomi 
Praktisk träning på människa under handledning

Dag 3 efter 2 veckor

Återbesök
Demonstration
Fransar på undre fransraden
Praktisk träning på människa under handledning 2 stycken elevbehandlingar

Dag 4 efter 4 månader
Certifieringsprov - praktiskt och teoretiskt. Ger ett internationellt certifikat. Lash Perfect finns i ca 40 länder över alla kontinenter vilket garanterar dig att du kan köpa Lash Perfect produkter vart i världen du än befinner dig.
 
Lash Lift
Lash Perfect Lash Lift

Är en behandling för naturliga fransar som ger ett intryck av tjockare och längre ögonfransar som kan hålla i upp till 8 veckor.
Lash Lift är ett populärt komplement till andra ögonfransbehandlingar och erbjuds som ett utmärkt alternativ till ögonfransförlängningar vid behov.
Den lyftande effekten ökar naturligtvis den naturliga tjockleken på fransarna och ger ögat ett mer definierat utseende.
Att även färga fransarna kommer att göra dem mer synliga och är perfekt för alla med raka naturliga fransar eller för de som vill ha naturliga böjda fransar utan förlängning.
Unika stavar gör det möjligt för teknikern att anpassa resultatet genom att välja från ett lyft eller en böj och sedan den önskade böjningen från C Curl eller J Curl.
LASH LIFT
Efter utbildning vi erbjuder kontinuerlig teknisk support via våra kontor, sociala medier och via fjärr med av våra lärare. Vi erbjuder också praktiskt stöd via våra utbildningssalonger runt om i Sverige
Utbildningen är en dag 9,30 - 17,30
Lash Perfect Lash Lift produkt kunskap

Lash Perfect Lash Lift behandlings proceduren 
Sätta och fastställa produkttiderna 
Curling prosess för hårets struktur 

Fransstavens tjocklekar och böjningar 

konsultation 
Hälsa och säkerhet 

kontraindikatione 
Anatomi och fysiologi 

Eftervård och hemmavård
Behandlingstid; 30-45min

UTBILDNING INOM SKÖNHET
Flera utbildningar inom skönhet och hälsa finns inte inom den skattefinansierad skolans regi. Vi på Medical Finance gör det möjligt att förverkliga din dröm. Oavsett om du vill vidareutvecklas inom ditt yrke eller vill lära dig grunderna inom en nytt spännande område så finns vi där för dig.
Exempel på utbildningar som kan finansieras via oss är följande: nagelterapeut, frisörutbildning, makeuputbildning, ögonfransförlängning -utbildning, hudterapeut -utbildning, massageutbildning, stylist m.fl.
Oavsett ditt yrkesval så hjälper vi dig med nödvändig finansiering på ett bra och anpassat sätt.