image

om oss

Vi är en trendmedveten salong som ständigt utbildar oss för att kunna ge våra kunder det senaste inom hårmode och vi arbetar även med hårförlängningar. Man behöver inte alltid göra det längre utan man kan fylla ut sitt eget hår med extensions. Nagel förlängning i gel samt akryl, vaxning av ben, bikinilinje, bryn m.m.

Går du i bröllopstankar eller vill bli extra fin till bal, konfermation eller fest?
Vi har nyligen haft kurs i det senaste bland håruppsättning. Vi erbjuder även fransförlängning och spray tan.

Vi erbjuder gratis konsultation.
Boka tid idag! 044-61803

Nagel utbildning hos oss!
Utbildning har alltid varit en mycket viktig del i Magnetics verksamhet. Det läggs mycket stor fokus på utbildning och det faktum att man erbjuder både lärare och elever ett extremt professionellt utbildningsmaterial i samband med utbildningarna borgar för bästa möjliga kvalité.
Magnetic Nail Academy har erkänt mycket hög kvalité på sina utbildningar och efter avslutad utbildning erhålls ett internationellt diplom som ger dig möjlighet att bedriva verksamhet även utomlands.I utbildningen ingår kompendium plus utbildningsmaterial.
Du får lära Dig om nagelns anatomi, nagelns sjukdomar, hygien, salongshygien, manikyr, kundbemötande, produktkännedom, problemnaglar, filteknik, olika förlängningstekniker, återbesök m.m.
All utbildning sker med en konstgjord hand,en s.k ”Nailtrainer”, som med fördel även kan användas vid träning i hemmet. Det blir mycket hemarbete mellan kursdagarna så att Du kan öva in det som vi gått igenom under lektionerna.

För mer information om utbildningarna kontakta oss på 044-618 03 eller via e-post info@klipp-nagelateljen.com.